Kevättä rinnassa

 

Pitkästä, pitkästä aikaa! Talvi alkaa kohta muuttumaan kevääseen ja Ruupertin sisähommat alkavat pikkuhiljaa. Paljon olemme miettineet viime kesän reissujen aikana mitä meidän kannattaisi muuttaa ja mitä vielä pitäisi tehdä. Näin jälkikäteen ehkä vähän harmittaa, että eristyksen osalta hommat jäivät vähän kesken. Ainoa mitä eristettiin, oli takaosan ikkunat, siellä missä on sängyt. Nooh, ehkä sitten joskus.

Kylmähän siellä vielä on tehdä mutta josko kohta pääsisi hommiin

Näin ensi alkuun voisi maalata vessan oven ja keksiä siihen jotain, ettei kolisisi niin paljon. Toisen puolen lattiamatto on vielä laittamatta sekä lattialistat. Keittiön ikkunan alapuolelle pitäisi laittaa taso, olisi helpompaa, kun olisi vähän enemmän laskutilaa kuin nyt.

Mitähän muuta.. Varmasti keksitään vielä hommia. Innolla odotetaan