Päiväreissu Puuhaparkkiin

Saimme ilmaisliput Vihdin puuhaparkkiin, joten tietenkin sinne piti vielä mennä. Päiväksi valikoitui 20.8. Meidän mukaamme lähti pari lasta mukaan, joten mietimme sitten, lähdemmekö kahdella autolla vai Ruupertilla. No, tietty Ruupertilla, onhan se vieraidenkin lasten mielestä mukavampaa sillä mennä. Aamusta lähdimme kera viiden lapsen ajelemaan kohti Vihtiä. Oli kyllä jännitystä ilmassa.

Ensimmäisenä menimme Sporttikadulle: sieltä löytyi yli 60kpl eri lajikokeiluja: koripalloa, pingistä, jalkapalloa, ilmakivääriammuntaa.

Ihan mahtava paikka.

Siitä siirryimme kohti trampoliiniareenaa. Se, että oli todella kuuma päivä, verotti vähän tällä alueella olemista.  Trampat olivat kyllä kovassa käytössä mutta huomasi kyllä veden juomisesta, että hiki tuli kaikille.  Suosikiksi tältä alueelta tuli Zorb-pallot. Kauaa ei noissa yhdellä kerralla voinut olla mutta useaan otteeseen niihin mentiin. Ihan mahtavia!!

Saimme tälle päivälle myös ruokaliput, suosittelen tuolla käydessä kokeilemaan Puuha-buffettia: Kotiruokaa noutopöydästä. Kaikki saivat vatsat täyteen.

Loppupäivä meni ihan hujauksessa. Kävimme pomppulinnamaailmassa, sieltä löytyi paljon ratoja sekä yksittäisiä pomppulinnoja. Kävimme katsomassa pellen esitystä sekä ajoimme polkuautoilla. Näissä hauskinta oli isoimmat polkuautot: Kaksi polkee ja kaksi pääse edessä kyytiin.

Pelihalli sai isommilta lapsilta pisteet: Löytyi koripallon heittoa, nyrkkeilyä ja paljon muuta.

Lähtiessämme oli kyllä energiat lapsilta viety, hauska päivä takana ja ”lainalapsetkin” tykkäsivät päivästä ja varsinkin Matkasta Ruupertilla.