Ruissalossa lasten kanssa

Uskalsimme varata leirintäaluepaikan vasta katsastuspäivän jälkeen, jos olisikin käynyt niin, että olisi tullut kalliimpi remppa, niin olisi nuokin rahat säästyneet.
Päätimme sitten lähteä taas Turkuun päin, Ruissaloon. Ajelimme ensin Kupittaan k-citymarketille iltapalan ostoon. Samalla, kun olimme ostoksilla, oli yksi instagram-tuttu meidät sieltä jo bongannut ja laittanut kuva omiin stooreihin. Hauska sattuma.

Iltasella, perille päästyämme, näytimme lapsille vielä paikkoja camping-alueella.
Sitten vain iltapalan tekoon ja nukkumaan.


Aamulla herättyämme huomasimme, että tunti aikaa , niin föli millä piti lähteä liikkeelle on tulossa. Aamupalat suuhun ja aamutoimet äkkiä ja menoksi. Kohti caribian kylpylää. Hassua, että tuo matka maksaa aikuselta vain 3€ ja lapselta 1,50€. Totuttu pikkasen kalliimpiin hintoihin, kun asumme pienemmällä paikkakunnalla.
Yhden bussin vaihdolla, melkein kylpylän oville asti, aika hienoa.

Tuolla sitten treffasille esikoisen ja hänen puolisonsa kanssa, ihanaa, että hekinlähtivät pulikoimaan meidän pooppoon kanssa päiväksi.

Meidän onneksi kylpylässä ei ollut kauheasti porukkaa, mahtui hyvin liikkumana eikä tarvinnut mennä kylki kyljessä 😊 eväitä ei tällä kertaa otettu mukaan, kävimme kesken uimisen syömässä hesburgerissa, uikarit päällä. Kivointa oli se, ettei edes tarvinnut hakea lompakkoa, saimme kassalla rannekkeen, jolla tilauksen pystyi tekemään ja maksu hoidetan kylpylästä poistuttaessa, kätevää. Monta tuntia jaksettiin pulikoida, kaikki energiat kulutettu.
Kotimatkan bussista myöhästyimme parilla minuutilla, seuraava bussi tulisi vasta tunnin päästä. Onneksi Mika tuntee Turkua suht hyvin niin hyppäsimme seuraavaan bussiin mikä tuli, sillä menimme torille ja kävelimme sitten pari sataa metriä puutorille. Sieltä sitten uudella bussilla kohti Ruissaloa.


Tällä matkalla lapset saivat kerättyä energiaa, huh, perillä isommat ottivat sähköskootterin alleen ja menivät ajelemaan pitkin cambing aluetta.


Illalla onneksi uni maittoi ajoissa kaikille.
Sunnuntaina heräiltiin rauhassa, tutkittiin vielä yhdessä aluetta ja sitten lähdettiinkin kohti kotia.

Ihana reissu taas tämän porukan kanssa. Seuraava sitten syyskuussa kohti Tuuria, sitä odotellaan jo kovasti.