Lapsivapaa viikonloppu Ruupertilla

Pari viikkoa sitten pääsimme viettämään lapsivapaa viikonloppua.

Mika tuli lasten kanssa hakemaan minut töistä Ruupertilla, jotta päästiin suoraan lähtemään kohti mummolaa ajoissa, ettei mene turhan myöhään perille pääsy. Mummolassa odotti mummo tien varressa, kun kuuli, että sieltä se Ruupertti tulee. Jäimme hetkeksi vaihtamaan kuulumisia ja sitten vielä halaukset lasten kanssa ja menoksi. Lapsivapaaviikonloppu voi alkaa. Varasimme autolle paikan Turun Ruissalosta. Vaikka montaa reissua ei vielä ole tehty niin, tämä paikka on ollut edullisin sekä hyvin viihtyisä. N. 16km keskustasta, mutta bussilla pääsee alle 3€ puolessa tunnissa ihmisvilinään.

Käytiin hakemassa iltapalaksi pizzat ja sitten kohti Ruissaloa.

Pikkasen saimme katseita kun tulimme tuolla 12metrisellä autolla paikalle. Mutta onneksi vain hymyileviä. Auto parkkiin ja syömään.

Alueella oli käytössä avainlätkä, jolla pääsi keittiötiloihin sekä wc-ja suihkuun. Aika lähelle tiloja pääsimme. Suoraan edessäpäin.

Yöllähän sitten iski ukkonen, näin ukkosta pelkäävänä olikin kokemus olla autossa yötä. Onneksi oli suht nopeasti pauke ohi.
Aamusella kahvin jälkeen lähdimme kävelylle rantaan. Rantahan on päivisin yleisessä käytössä, joten lapsiperheitä olikin jo paikalla.

Totesinkin Mikalle, että edes kerran kesässä pitää käydä meressä uimassa, illalla siis takaisin.
Päätimme lähteä bussilla kohti keskustaa,paikallisten keskuudessa paremmin tunnetaan nimella föli.

Ensimmäisenä syömään, kauhia nälkä. Päätimme mennä tutuksi havaittuun Pancho Villaan.

Mahtavaa ruokaa, taisi mennä puolisen tuntia tilauksesta, kun pääsimme syömään.

Kävimme myös kiertelemässä keskiajan markkinoilla, paljon oli hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä. Jäimme hetkeksi istustelemaan terassille ja ottamaan yhdet.

Näimme myös Mikan siskoa puolisoineen, oli mukavaa pitkästä aikaa.

Iltasella lähdimme bussilla takaisin. Istuessamme bussissa, mietittiin, miten kyseistä autosta saisi tehtyä matkailuaauton, mitä muuttaisimme yms. Hassua, en olisi pari vuotta sitten voinut kuvitellakan moista. Ensimmäisenä perille päästyämme lähdimme uimaan.

Ihana päivä ja ilta kaikinpuolin, joskus on kiva olla huolehtimatta muista, vähän omaa aikaa. Istuimme pitkään rannassa uimisen jälkeen ja nautimme yhdessäolosta.
Takaisin Ruupertille päästyämme pelit käyntiin, aina voitto mielessä. Mikahan se voitti tällä kertaa 😊


Aamulla oli kiva herätä ilman mitään kiirettä, se on matkailussa parasta: ei tule tehtyä kotitöitä, van oikeasti tulee nautittua hetkestä.
Päivällä lähdimme hakemaan lapsia kotiin, johan oli jo ikävä ehtinyt tulla. Matkalla käytiin vielä ystävää moikkaamassa, kapea oli tie mutta hyvin tuo Ruupertti mahtui.

Siitä sitten matka jatkuikin kotia kohti.
Kaikinpuolin ihana reissu, akut ladattu, jaksaa arkea jatkaa eri tavalla.