Ruupertin neitsytmatka!

Nyt saan vihdoin paljastaa meidän ensimmäisen matkan: Lähdimme Powerparkkiin toukokuun 13.päivä viikonlopuksi.

Yhtenä aamuna näin mainoksen: voita rannekkeet Powerparkkiin. Päätin kokeilla onnea, vaikka harvoin mitään voitan. Kirjoitin meidän Ruupertista, kuinka ihanaa olisi lähteä ensimmäiselle reissulle huvipuistoon. Yhtenä päivänä puhelin soi: olette voittaneet päivän Powerparkissa!

Ihanaa,mutta samalla tuli myös kiire saada Ruupertti sellaiseen kuntoon, että voidaan sillä lähteä. Pari viikkoa illat ja vapaat vietettiin Ruuperttia valmistellessa. Välillä jo mietittiin, ehdimmekö tehdä kaiken mutta päätimme, että periksi ei anneta. Pääasia, että saamme kaiken tarpeellisen valmiiksi. Viimeisenä iltana laitoimme vielä vessaa kuntoon, puuttui vielä ovi, jotta olisi pientä yksityisyyttä. Kun ei valmiina saanut sopivaa, Niin Mikahan taas näppäränä miehenä teki sen itse. Laitoimme vielä käytävään maton, jotta olisi mukava paljain jaloin kävellä, muihin paikkoihin ehtii kesän aikana laittaa mattoa. Patjat paikoilleen, lakanat, ruoat jääkaappiin, lautapelit mukaan. Me onnistuttiin.

Ei muuta kuin matkaan kohti Härmää. 

Saavuimme leirintäalueelle perjantaina puoliltaöin, oli erikoinen tunnelma ajella hiljaisen huvipuiston vierestä leirintäalueelle. Lapset nukahtivat matkalla joten oli helppo vain siirtyä nukkumaan omiin sänkyihin. Lauantai vietettiin laitteissa pyörien. Vesisade ei haitannut meitä yhtään, se on vain pukeutumiskysymys. Työntekijätkin kyselivät onko ollut mukavaa, todellakin, vastasivat lapset.  Koko päivä tuli pyörittyä laitteissa, joissain useaan otteeseen. Välillä kävimme syömässä, jotta taas jaksettiin.

Meidän ensimmäinen kerta Powerparkissa mutta ei tosiaankaan viimeinen. Ensi kerralla pitää päästä myös kokemaan kartingin :sisä- ja ulkoradat.

 Ruupertin neitsytmatka oli ihan loistava! Ihana viikonloppu takana powerparkissa kera tyttöjen ja yhden lainalapsen 😊. Kesän tulevia reissuja odotellaan ja suunnitellaan jo innolla ❤️ Kiitos mahtavasta matkasta ja mahdollisuudesta tehdä lasten kanssa ihania muistoja.

Laita tähän alle iltasanomien kirjoituksen.

https://www.is.fi/mainos/art-2000008853916.html