Iloinen jälleennäkeminen Ruupertin kanssa

Syysloma vietetty jo pari viikkoa sitten. Täällä Etelä-Suomessa syysloma on vko 42, sehän sitten menikin osalla porukasta flunssaa potien. Vanhin vietti aikaa armeijan harmaissa mutta kotona oleva porukka sai nauttia lomasta pärskien ja niiskuttaen. Lomallahan on hyvä sairastella. Kouluun ja töihin palattiinkin jo terveinä kuin pukit.

Nyt pitkästä aikaa käytiin katsomassa Ruuperttia. Oli ihana nähdä tuo meidän keltainen unelma. Aloitin taas unelmoinnin tulevasta kesästä Ruupertin kanssa.

Nyt syksyn ja tulevan talven aikana ei kovin paljoa tule Ruuperttia laitettua. Pimeällä ei niin kovin mukavaa Ruupertin sisällä mitään tehdä. Vielä kun ei sähköjä ole sinne asetettu, niin ainoa valon lähde tulee, kun Ruupertin käynnistää ja koittaa pienillä ”lukuvaloilla” joita on penkkien päällä, tehdä jotain. Tai sitten taskulampun avulla. Ei kovin mielekästä puuhaa.

Katsotaan mitä tuleva talvi tuo tullessaan.