Tuleva keittiö

Kävimme ikeassa katsomassa vaihtoehtoja keittiön suhteen.

Löysimmekin sopivan malliston, sitä saa tilattua 20 cm välein eli saadaan hyötykäytettyä tila hyvin. Tämä olisi kuitenkin tullut kalliiksi, joten päätimme kuitenkin vielä katsella käytettyjä keittiöitä. Sellainen sitten löytyikin torin kautta, samana päivänä. Aivan ihana. Lähdimme samantien hakemaan, vettä satoi kaatamalla mutta en halunnut, että keittiö menisi seuraavalle jonossa olevalle.

Haimme keittiön meidän tila-autolla, mahtui juuri ja juuri.

Keittiöön tulee myös pieni allas käsien pesua varten. Astiat tulee pestyä, joko leirintäalueilla tai sitten vanhanaikaisesti ämpärissä.

Ostimme valmiiksi liikuteltavan induktiolevyn.

Katsastuksessa levy oli kiinnitettynä kaapistoon, jonka hommasimme paikallisesta facebookin roskalava- ryhmästä. Laitamme sen kuitenkin nyt tähän uuteen keittiöön kiinni, vielä en tiedä miten ja mihin mutta aika näyttää senkin.