Projekti etenee

Olen niin tohkeissani etten malta odottaa, että Ruupertti valmistuu. Työtähän tässä vielä on ja paljon. Olemme saaneet purettua ylimääräiset penkit ja lahjoitettu eteenpäin.  Ruokapöydän penkit olemme kääntäneet niin, että kaksi paria on selkä menosuuntaan. Siivottu roskat pois (vieläkin muistan sen roskien määrän ja kuinka likainen Ruupertti oli penkkien alta).

Se aika mitä meni purkamiseen ja siivoamiseen tuntui pitkältä ajalta(odottaminen kun ei ole allekirjoittaneen vahvuuksia).

Seuraava vaihekin on jo aloitettu: kerros-ja parvisängyn teot. Nämä teemme alusta asti itse. Hankimme laudat ja vanerit, leikkasimme oikean mittaisiksi. Nyt projekti siinä vaiheessa, että maalaus on aloitettu. Sitten onkin edessä kasaus ja kiinnitys. Parivuodehan meillä on jo paikoillaan, tällä oli ”kiire”, että saimme katsastuksen tehtyä.

Pikkuapulaisiakin saatu hommiin, se ilo mitä pienten ihmisten kasvoilla on kun pääsee maalailemaan ja kasailemaan.

Nyt kun arki ja työt alkaneet niin Ruupertin teko jää väistämättä iltoihin ja viikonloppuihin. Näihin kun yhdistetään muut arkimenot (harrastukset yms.) niin joka päivä ei pääse hommiin. Pääasia kuitenkin on, että ensi kesänä pääsisimme reissuun. Sitä jo kovasti odotellaan ja haaveillaan koko perheen voimin, mitä tekisimme ja minne Ruupertti meidät veisi. Näihin tunnelmiin ja haaveiluihin. Ensi kirjoituksessa kerron lisää sänkyjen valmistumisesta kuvien kera.