Ruupertin katsastus

Veimme Ruupertin katsastukseen, samalla tehtiin myös muutoskatsastus. Läpihän se meni! Ei tarvitse sitä murehtia.

Kannattaa aina etukäteen jutella, jos mahdollista, katsastusmiehen kanssa mitä vaaditaan, että linja-auton saa muutoskatsastettua matkailuautoksi. Ettei turhaan mene rahat hukkaan. Me teimme näin ja hyvä niin, saimme tietää mitä matkailuvarustukseen kuuluu(sänky, jääkaappi yms.)

Saimme paikallisen Facebook roskalava-ryhmän kautta jääkaapin, ostamme sitten ensi vuonna uuden.

Parisänky laitettiin katsastusta varten paikoilleen.

Ostimme myös induktiolieden, joka kiinnitettiin tasoon. Laitamme kunnon keittiön sitten myöhemmin. Pöytälevy penkkien väliin piti vielä laittaa paikoilleen. Katsotaan, onko meille pysyvä ratkaisu vai vaihdetaanko myöhemmin.

Ihanaa, kun projekti etenee pikkuhiljaa eteenpäin.