Ensimmäinen postaus

Tervetuloa lukemaan meidän perheen arjesta kera tulevan karavaanielämän.

Tässä ensimmäisessä postauksessa kerron miten Ruupertti saapui meille. Ruupertti siis on meidän linja-auto. Kyselin lapsilta nimivaihtoehtoja ja tämä sai hyväksynnän kaikilta. Ruupertti, ystävien kesken Pertti. Auto, joka vie meitä toivottavasti jo ensi kesänä lomareissuille.

Miehen haave, saada oma linja-auto jota voi laittaa, on vain vuosien saatossa voimistunut. Muutama viikko sitten alkoi taas puheet linja-autosta: olisi kiva, voisi tehdä yms. Sanoinkin että anna mennä vain, unelmat ja haaveet on tehty toteutettaviksi.

Reilu viikko sitten Ruupertti saapui, ihastuttiin kaikki! Mitä kaikkea voidaan autolle tehdä. Tehdä siitä juuri sellainen kuin halutaan, meidänlaisemme.

Toki myös oli toisenlaisiakin fiiliksiä: apua, mihin ollaankaan lähdetty!?!?

Ei tämä ainakaan helpoimmasta päästä ole mutta ehkä sitäkin antoisampaa kun saamme tehdä tästä autosta juuri sellaisen kuin haluamme. Nimittäin, meille saapui hiljattain linja-auto.. Huhhuh, siis kaikki jutut aloitetaan alusta: puretaan turhat penkit, tehdään sisätiloista meille sopiva.. Puhumattakaan jonkunlaisesta sisävessasta matkojen helpottamiseksi.

Laitan galleriaan kuvia autosta sekä projektin etenemisestä.